O nama

Obrt za graditeljstvo BARUN-GRADNJA osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Prigorju Brdovečkom.

Bilo da imate problema s dotrajalošću, prokišnjavanjem, ili jednostavno želite vašem domu priuštiti najbolju moguću zaštitu možete nam se obratiti sa sigurnošću da ćemo Vam osigurati najkvalitetnije  moguće rješenje koje će biti u skladu s vašim budžetom, mogućnostima i potrebama.

Bavimo se izradom krovišta i drvenih konstrukcija, sanacijom starih krovova, izradom nadstrešnica i pergola te ugradnjom građevinske limarije.

Kroz mnogo godina rada, postali smo svjesni u kojem području rada smo najefikasniji pa smo se, u želji da svojim klijentima osiguramo što kvalitetniju uslugu, specijalizirali za krovopokrivačke i limarske radove na obiteljskim kućama.

Područje na kojemu izvodimo naše radove obuhvaća grad Zagreb i Zagrebačku županiju, no prema potrebi u mogućnosti smo izvoditi radove na području cijele Republike Hrvatske.

Naše djelatnosti:

Izrada krovišta,sanacija krovišta, nadstrešnica, pergola, rekonstrukcije.

Izvodimo građevinske radove:

  • tesarski radovi (izrada krovne konstrukcije, nadstrešnice, pergola…)
  • krovopokrivački radovi (pokrivanje krovnih površina crijepom – BRAMAC, TONDACH, CREATON…)
  • limarski radovi
  • ugradnja VELUX krovnih prozora

Certifikati

Zahvaljujući našoj želji za konstantnim unapređivanjem, trudimo se poboljšati znanje naših zaposlenika stalnim edukacijama i seminarima, te smo ponosni nosioci brojnih certifikata.